Oprezno po snegu u Boru

1
20

Sneg u Boru pada već punih 24 časa i nanosi probleme kako pešačima, tako i vozačima. Svi putevi u gradu su prohodni za šta je zadužena Zimska služba Javno komunalnog preduzeća (JKP) “3. oktobar”. Kolovozi su vlažni, a ima i raskvašenog snega, pa se vozačima savetuje oprez.

Sneg na kolovozu u BoruSneg sa ulica se redovno uklanja pomoću tri kamiona sa raonicima i posipa solju, a nova multifunkcionalna mašina “pokriva” manje poprečne ulice. Iz JKP “3. oktobra” najavljuju da će, ukoliko bude potrebno, angažovati i radnike koji će ručno raščišćavati sneg sa ulica i trotoara. Takođe su prohodni i svi seoski putevi u borskoj opštini.

Zbog snega koji se otapa i veće količine vode na ulicama treba povesti računa i smanjiti brzinu kako svojim vozilom ne biste isprskali prolaznike. Vozačima se takođe preporučuje i veće odstojanje u koloni zbog naglih kočenja i klizavijeg kolovoza.

U Boru je trenutna temperatura 0 ºC, vetar: severozapadni duva brzinom od 30 km/h, vidljivost: 1000 m. U toku dana i sutra se takođe prognozira slaba susnežica i sneg.

Posebna napomena da regionalni put Bor – Zaječar preko Nikoličeva, koji održava zaječarski “Štrabak”, juče popodne nije bio očišćen.

1 KOMENTAR

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime