Opštoj bolnici u Boru donacija AIK banke

AIK banka donirala je kancelarijski nameštaj Opštoj bolnici u Boru nastojeći da poboljša i unapredi uslove rada zaposlenih, a time i zdravstvenu zaštitu građana.

AIK banka, kao društveno odgovorna firma koja, kako je istakao Dragan Ćirić, direktor Filijale Zaječar, nastoji da unapredi zajednicu, donirala je Opštoj bolnici u Boru kancelarijski nameštaj,  arhivske ormane, radne stočiće, stolice, komode i drugu kancelarijsku opremu.

“Imamo izuzetno zadovoljstvo da smo u situaciji da pomognemo Opštoj bolnici Bor i veoma nam je drago da i na taj način možemo da poboljšamo uslove rada ove institucije”, istakao je Dragan Ćirić, direktor Filijale AIK banke u Zaječaru, dodavši da će AIK banka nastojati da i u narednom periodu pomaže lokalne zajednice i podiže standard i uslove života građana.

Donacija ove banke već je usmerena ka onim odeljenjima u kojima se vrši prijem pacijenata i vodi ažurna medicinska dokumentacija, od previjališta, preko sestrinskih i soba glavnih sestara.

„Sve se više pažnje poklanja vođenju medicinske dokumentacije, sve više se toga nama nameće, tako da nam ova donacija, u tom smislu, izuzetno mnogo znači“, istakao je Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice.