Oteo i satima tukao ljubavnicu

Uhapšen M. N. (27) iz borskog sela Zlot osumnjičen da je u nedelju oteo M. K. M. (41), koju je satima tukao i zlostavljao. Odvezao je na groblje i kada se onesvestila od batina odveo je kući, osvestio i nastavio da maltretira.

Zbog sumnje da je u nedelju oko devet sati oteo, zlostavljao i pretukao komšinicu M. K. M. (41), borska policija je uhapsila i odredila dvodnevno zadržavanje za M. N. (27) iz borskog sela Zlot.

Po saznanjima „Novosti“, M. N. je oko devet sati u kafiću u Zlotu zatekao M. K. M. kako pije kafu s prijateljem. Pred ljudima ju je nekoliko puta udario u lice, pa je izvukao iz kafića, ugurao u auto i odvezao svojoj kući. Tamo ju je udarao pesnicama u lice i glavom o zid, zatim oborio na pod i nastavio da je šutira. Onda je M. K. M. ubacio u auto i odvezao do seoskog groblja, usput je sve vreme udarajući pesnicama u glavu. Na groblju je izvukao nesrećnu ženu iz auta i nastavio da tuče. Udarao je glavom o haubu automobila i ona se onesvestila. M. N. top nije bilo dovoljno pa je ponovo odvezao do svoje kuće i u kupatilu polivao hladnom vodom sve dok se nije osvestila: Kada je M. K. N. malo došla sebi, nastavio je da je tuče.

Oko tri popodne pred kuću su stigli suprug i sin M. K. M, koji su pretučenu ženu uspeli nekako da odbrane. Policija je nasilnika uhapsila, a žena je prebačena u borsku bolnicu.

– M. K. M. je brutalno pretučena, o čemu svedoče brojne povrede po čitavom telu – rekao nam je doktor Siniša Srbulović, neurohirurg. Ona je zadržana na posmatranju na Odeljenju neurohirurgije i njeno zdravstveno stanje se prati.

Još se ne zna zašto je M. N. brutalno pretukao komšinicu.

(Večernje novosti)