Otvoren novi Maxi supermarket u Boru

Građani Bora dobili su još jednu destinaciju za proverenu i kvalitetnu kupovinu po najsavremenijim standardima. Na adresi Nikole Pašića 21, u okviru novog tržnog centra otvoren je nov, moderno opremljen Maxi supermarket koji kupcima donosi veliki izbor kvalitetnih proizvoda i dobro poznatu komšijsku uslugu.

U širokoj ponudi ove prodavnice, posebno se ističe svež asortiman, pa kupci tako mogu uživati u bogatom izboru svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, ribe i ukusnih pakovanih gotovih jela kao i uvek svežih pekarskih proizvoda na dohvat ruke.

Među brojnim prehrambenim i neprehrambenim artiklima mogu se pronaći i raznovrsni proizvodi privatne robne marke, sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli obeleženi su prepoznatljivom plavom oznakom „omiljene cene“, koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou, pa kupci u novoj prodavnici lako mogu obaviti ne samo kvalitetnu, već i povoljnu nabavku.

Kupcima su na raspolaganju šest kasa – tri standardne i tri samouslužne, čime je osigurana brza i efikasna usluga prilikom plaćanja. Osim toga, obezbeđen je i prostran parking prostor u okviru tržnog centra, čineći nabavku još ugodnijom.

Otvaranjem druge po redu Maxi prodavnice u ovom gradu, kompanija Delez Srbija obezbedila je građanima Bora još jedno mesto za kupovinu po ukusu i meri savremenog potrošača.