U Boru nedavno otvoren restoran Avlija

0
702

U Boru je nedavno otvoren restoran “Avlija”. Prijatan ambijent podređen je maksimalnom užitku svakog gosta, uz bogatu ponudu najkvalitetnijih domaćih specijaliteta.

I kao što i sam naziv „Avlija“ kaže, dvorište i oaza porodičnog mira, istoimeni borski restoran, nalazi se na ulazu u naselje Metalurg, u ulici Timočke divizije, broj 5.

Ograđeno i senovito dvorište je za mnoge baš ono što nedostaje za opuštanje u ovim vrelim danima, a kako vlasnik ovog prijatnog mesta kaže, Restoran „Avlija“ je pravo mesto za porodična okupljanja jer im je prioritet da gostu, osim kvalitetne ponude, pruži i mesto na kojem će se osećati kao kod kuće.

„Imperativ nam je kvalitet, dnevna ponuda za doručak i obrok, specijaliteti sa jelovnika sastavljenog isključivo od biranih jela, raznovrsnih ukusa, predjela, salata, čorbi i jela po porudžbini. Ambijent je takav da naprosto odiše ljubavlju i toplinom, pa su nam porodice sa decom posebno dragi gosti“, ističe Branislav Todorović, vlasnik Restorana „Avlija“.

Ako tome dodamo i domaće specijalitete od isključivo najkvalitetnijih namirnica, dobru uslugu i primerene cene, onda je „Avlija“ baš ono što će vam upotpuniti vrele dane na asfaltu. Kako navode u ovom restoranu svako jelo je a la kart, a porcije su kompletne i uključuju i povrće.

“Iz bogate ponude našeg restorana izdvajamo čupave uštipke od vrhinskog roštilj mesa po ceni od 490 dinara, ali i pileći file u sosu od lešnika, čija je porcija, takođe, 490 dinara i pljeskavicu od 300 grama po ceni od 290 dinara. Našu ponudu upotpunjuje i dobar izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, od kojih izdvajamo buteljna vina podruma Aleksić”, navodi Branislav Todorović.

Radno vreme rastorana “Avlija” je od 9 do 23 sata, svakog dana sem nedelje. Rezervacije se primaju putem telefona 064-1280-557.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here