“Pali” zbog indijske konoplje

1
876

U više odvojenih akcija pripadnici Policijske uprave Zaječar uhapsili su četiri osobe, koje terete da su nezakonito proizvodili i prodavali narkotike.

Foto ilustracija / Pixabay

Z.S. (40) uhapšen je u okolini Knjaževca u trenutku dok je na imanju zalivao zasad indijske konoplje. Prilikom pretresa kod osumnjičenog je pronađena i elektronska vagica, kao i dva paketića marihuane.

D.I. (21) je uhapšen sa džakom od 407,68 grama marihuane. I on je osumnjičen da je u ataru jednog od knjaževačkih sela sadio indijsku konoplju.

Da je nova akcija policije, između ostalog, bila usmerena i na pronalaženje marihuane, pokazuju još dva hapšenja koje su izveli pripadnici PU Zaječar.

Oni su u jednoj akciji uhapsili B.S. (28( sa 12 kilograma sirove marihuane, a u drugoj M.J. (44) sa 101 gramom marihuane, koju su pronašli u stanu osumnjičenog u potkrovlju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu, navode u Policijskoj upravi u Zaječaru.

1 KOMENTAR

  1. Svaka besmislena zabrana na kraju uvek ima svoj kontra efekat.Zabrana gajenja u stvari bnarusava ekonomiju a takva roba kao i svaka druga punila bi budzet pa bi bilo manje sirotinje.Prodajete duvan koji je podjednako ako ne i vise stetan po zdravlje, prodajete alkohol cesto sumnjivog kvaliteta iz malih destilerija , prodajete ogromnu kolicinu lekova koji za krajnji efekat imaju narusenje zdravlja,prodajete nam lazi na tv i plasticne sisate kurve u rijalitima .
    Danas i mala deca znaju da je konoplja zabranjena iz uskih interesa Du Pont i Rokfler familije da bi se zastitili njihovi patenti i omogucio eksplozivni rast proizvoda na bazi polimera.
    nekada je kkonoplja hranila oblacila i grejala ….danas placate ugalj ili naftu ili gas jedete plasticnim kasikama iz plasticnih tanjira paradajz iz plastenika i u plasticnim kesama….kad bi Srbija legalizovala proizvodnju i prodaju konoplje i svih pratecih proizvoda od konoplje bili bi za vrlo kratko vreme bogat narod jer bi pola Evrope dolazilo na vikend i sl…skinite povez sa ociju i ukljucite mozak..

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here