U petak počinje sezona na zatvorenim bazenima u Boru [VIDEO]

Zimska sezona na zatvorenim bazenima Ustanove „Sportski centar“ Bor počeće u petak, 3. novembra, najavljeno je iz ove ustanove.

Menadžment borskog Sportskog centra u potpunosti je spreman za početak sezone na zatvorenim bazenima. Nedavno je rađena sanacija unutrašnjeg dela krova iznad bazena, voda je dostigla optimalnu temperaturu, tako da sa nestrpljenjem očekuju prve kupače.

„Temperatura vode u velikom bazenu iznosi 25 stepeni, u malom 28, a temperatura vazduha u samom prostoru je 27 stepeni. Radno vreme će i ove sezone biti radnim danima od 15 do 19, a vikendom od 11 do 19 časova. Biće angažovane i spasilačke ekipe, a svoje termine imaće tri plivačka i jedan vaterpolo klub iz Bora“, istakla je Bojana Dlbokić Dubočanin, direktorka Ustanove „Sportski centar“ u Boru.

Prvog dana rada u ovoj sezoni ulaz će biti slobodan za sve kupače, a cena karte za ostale dane je nepromenjena i iznosi 150 dinara.

Postoji mogućnost kupovine i mesečne karte za bazene, čija cena iznosi 2.300 dinara.


Tekst je deo projekta „Borski omladinski žurnal“ koji se sufinansira sredstvima Opštine Bor u okviru medijskog konkursa za 2017. godinu. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.