Petak u Midnight express-u uz Miu Borisavljević [NAJAVA]

Ovog petka u klubu Midnight express gostovaće jedna od najatraktivnijih pevačica domaće estrade – Mia Borisavljević, dok će u subotu nastupiti borska „Zvezda Granda“ Nemanja Bačilović sa svojim „Magic bendom“.

mia-borisavljevic-midnght

Posle sjajnog prošlonedeljnog nastupa Ane Kokić u omiljenom borskom klubu Midnight Express, ovog petka na istom mestu nezaboravni provod do zore garantuje dvadesetdevetogodišnja Valjevka Mia Borisavljević.

Miu znamo kao jednu od najatraktivniji pevačaca domaće estrade, a oprobala se i kao učesnica rialiti show programa „VIP Veliki Brat“.

Od svoje šesnaeste godine počinje da peva u raznim klubovima u Valjevu, a sa osamnaest seli se u Beograd gde osvaja prestoničke klubove kao „Hrabro Srce“, „Amsterdam“, „Acapulco“, „Blaywatch“, „Ambis“…

U Aprilu 2008, izdaje svoj album prvenac „Prvi Stepen Ludila“ za „Grand Production“.

Subota, 2. mart, je rezervisana za Nemanju Bačilovića i Magic band

Jedan od troje učesnika ovogodišnje emisije „Zvezde Granda“ iz Bora, Nemanja Bačilović, zabavljaće publiku ove subote u Midnight express-u. Nemanja sa svojim „Magic bendom“ osvaja klubove širom Srbije, a popularnost je stekao i zemljama u okruženju gde je već zabeležio nekoliko nastupa.

Zvučna imena garantuju dobar provod u renoviranom Midnight express-u ovog vikenda.