Počela rekonstrukcija glavne ulice u Boru, izmenjen režim saobraćaja

U centralnoj gradskoj ulici u Boru počela je rekontrukcija saobraćajne infrastrukture koja će pored zamene asfaltnog sloja obuhvatiti uređenje i proširenje autobuskih stajališta. Zbog ovih radova izmenjen je režim saobraćaja, a promenjene su i trase javnog autobuskog prevoza.

Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

Radovi su u toku na delu ulice Moše Pijade od raskrsnice sa ulicom Boška Buhe do centra grada. Planirano je da se autobuska stajališta u centru grada rekonstruišu i prošire, kako bi se saobraćaj u najopterećenijim delovima dana ovijao nesmetano.

Takođe, u ulici Moše Pijade, na trasi korzoa, se izvode radovi na uređenju kolovoza oko šahti.

Do 15. maja, do kada je planirano da radovi u centru grada traju, biće izmenjen režim saobraćaja, a sve je obeleženo odgovarajućom vertikalnom signalizacijom.

Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

Javni autobuski saobraćaj na liniji broj 1 „Bolnica – naselje Bor II“ se odvija ulicom 3. oktobar do ukrštanja sa ulicom Generala Pavla Ilića, odakle se dalje spušta do kružnog toka na „trećem kilometru“ i nastavlja redovnom trasom.

Stajališta će u oba smera tokom izvođenja radova biti ukinuta, dok će privremena stajališta biti postavljena kod Doma Kulture.