Podela paketa penzionerima u borskim selima se privodi kraju, počinje distribucija u gradu

0
891

Većina penzionera sa primanjima manjim od 30.000 dinara, koji žive u borskim selima, dobili su pakete sa najvažnijim životnim namirnicama. Akcija “Briga o starima” se sada nastavlja u gradu gde će najugroženijim penzionerima paketi narednih dana biti sukcesivno dostavljani.

Volonteri gradskog Operativnog centra sutra počinju distribuciju paketa na kućne adrese penzionera, najpre u mesnim zajednicama Metalurg, Novi gradski centar i Bor 2.

“Ovim putem izrazio bih zahvalnost svima koji su prihvatili poziv i pomogli na bilo koji način. Lokalna samouprava finansirati ovu aktivnost koja ima za cilj da pomogne našim sugrađanima u uslovima vanrednog stanja. Sva lica koja nisu obuhvaćena ovom akcijom svoja prava mogu ostvariti putem Centra za socijalni rad“, rekao je gradonačelnik Aleksandar Milikić.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom, a na osnovu mišljenja i preporuka stručnjaka, grad Bor će nastaviti sa aktivnostima podele paketa podrške, ali smanjenim intenzitetom.

“Najvažnije je da u ovoj situaciji budemo odgovorni, disciplinovani i da na delu pokažemo humanost. Samo disciplinovanost nas kroz ovo vreme može provesti sa što manje štetnih posledica, a poštujući propisane mere i čuvajući svoje zdravlje istovremeno čuvamo i druge”, kazao je Milikić.

Svi oni koji se nisu prijavili za pakete ili im paket nije dostavljen potrebno je da se jave na brojeve telefona “kol-centra” akcije “Briga o starijima” na brojeve telefona: 030/424-546, 060/2727055, 060/2727075

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here