Pokrenuta inicijativa za izgradnju bine u dvorištu Doma omladine

Aktivisti Doma omladine Bor pokrenuli su inicijativu pod nazivom „Pokreni avanturu – doniraj za izgradnju bine za kulturu“ koja poziva sve ljude dobre volje da se priključe u prikupljanju novčanih sredstava.

Učešćem na treningu, jednom od mnogobrojnih ove godine, o crowfunding-u u organizaciji predstavnika mnogih uspešnih platformi za prikupljanje novca, aktivisti Doma omladine ohrabreni rečima i podrškom Ministra za tehnološki razvoj i inovacije došli su na ideju da na ovaj način poboljšaju još jedan element za drugačiji život omladine u gradu.

Nakon uklanjanja radničkog kontejnera u samom dvorištu Doma, ostao je prazan prostor koji je označen kao idealno mesto za postavljanje bine kojom bi se stvorili uslovi za još kvalitetniji kulturno-umetnički program ove nevladine organizacije.

Izgradnju bine možete pomoći uplatom na broj računa Doma omladine Bor: 275-20221657967-35.

U dosadašnjem periodu u samom dvorištu Doma omladine Bor održano je nekoliko različitih događaja: humanitarni koncerti, Veče satire, predstave, filmske projekcije na otvorenom, a glavni cilj izgradnje nove bine je pružanje mogućnosti umetnicima Bora da svoj talenat i rad prikažu na još kvalitetniji način.