Pokret Dveri započeo predizbornu kampanju u Boru

Aktivisti srpskog pokreta “Dveri” iz Bora započeli su kampanju za predstojeće predsedničke izbore.

U razgovoru sa Boranima, aktivisti pokreta “Dveri” predstavili su svoj program i kandidata za predsednika Republike Srbije Boška Obradovića.

Javnosti je upućeno i saopštenje koje prenosimo u celosti:

Poštovani sugrađani,
znamo da nam uskoro predstoje predsednički izbori. U skladu sa tim pojaviće se mnoštvo kandidata iz redova stranaka na vlasti, stranaka opozicije, stranaka tzv. kvazi opozicije, pa i nekih “nezavisnih kandidata”. Srpski pokret Dveri će na tim izborima imati svog kandidata za predsednika, Boška Obradovića. Glavni razlog za takvu odluku je taj, što nije bitno ime i prezime predsedničkog kandidata, nego politika koju će on zastupati i za koju će se boriti.

Srbiji ne treba predsednik koji ima sliku, a nema ton. Nama ne treba istrošena politička ikebana sa kupljenom diplomom, koja će aminovati sve loše zakone koje su razne Vlade donosile na štetu građana. Nama ne treba predsednik koji mirno sedi dok se radnicima i penzionerima smanjuju plate i penzije, a cene rastu. Predsednik koji dozvoljava prodaju EPS_a, Telekoma, RTB Bor. Nama ne treba ni predsednik koji će nastaviti pogubnu politiku da Evropska Unija nema alternativu i koji će od septembra meseca dozvoliti prodaju našeg zemljišta strancima.

Nama treba svež, energičan predsednik za koga jedino Srbija nema alternativu. Neko ko stavlja domaćeg privrednika i poljoprivrednika na prvo mesto, neko ko će štiti majke, trudnice i sve prezadužene porodice od bankarskih kamata. Neko ko će se zalagati za vraćanje dostojanstva vojniku, policajcu, lekaru, profesoru, radniku i našem seljaku. Nekog ko će se zalagati za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije i na kraju neko ko će podjedanko brinuti o svim Srbima u zemlji, ali i rasejanju. Zato podržavamo kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije.

Dragi sugrađani ukoliko su ovi napred navedeni stavovi bliski Vama i Vašim porodicama, pozivamo Vas da nam se u ovoj borbi priključite i da se zajedno izborimo da nam deca više ne odlaze po “belom svetu” i da tamo traže svoju sreću, jer smatraju da Srbija nije zemlja u kojoj bi osnivali svoje porodice.

Kako radili, tako nam Bog pomogao.

Srpski pokret Dveri Bor