Popusti i cene nisko lete kroz Tekijanka supermarkete

0
149

U susret letu, Tekijanka sprema mnoštvo akcija i letnjih promotivnih aktivnosti. Prva u nizu je akcija “Popusti i cene nisko lete kroz Tekijanka supermarkete”, koja u periodu od 13. do 17.06.2017. traje u Tekijanka supermarketima u Boru i koja važi za sve kupce.

Tekijanka je u naš grad došla pre skoro dve godine i za to vreme mnogi naši sugradjani prepoznali su Tekijanku kao mesto najpovoljnije porodične kupovine. Dodatne benefite i popuste, kao i 180 dana odloženog plaćanja kupci ostvaruju korišćenjem T card kartica, a ovim putem vas podsećamo da i Vi lako možete aplicirati za ovu karticu, tako što ćete popuniti upitnik u prodavnici ili na sledećem linku web sajta:www.tekijanka.com

U susret letnjoj sezoni, u ovim supermarketima Vas očekuju i popusti na aktuelnim sezonskim artiklima, što možete videti na fotografijama u nastavku.

Tekijanka u Boru posluje sa dva objekta, prvim na lokaciji Nove tržnice i drugim u Novom gradskom centru. Osim ljubaznog osoblja i kvalitetne usluge, objekti poseduju parkinge, koji su dostupni vozačima tokom celokupnog radnog vremena oba supermarketa.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime