Potrebni statisti za učešće na snimanju filma “Između” na teritoriji Borskog okruga

3
60

Centar za kulturu opštine Bor poziva sve zainteresovane da se prijave na kasting za sporedne uloge i statiste u filmu “Između”, čije se snimanje odvija na teritoriji Borskog okruga. 

centar-za-kulturu-logo

U toku su pripreme kratkometražnog igranog filma “Između” srpsko-nemačke produkcije, koji prati razvoj odnosa jedne porodice u kojoj se dva brata nisu dugo videla.

Za potrebe sporednih uloga i statiranja pozivaju se muške osobe od 20 do 28 godina i ženske od 40 do 50 godina da se prijave na kasting koji će biti održan u subotu 11. jula 2015. godine od 18:00 do 21:00 u Muzičkoj školi u horskoj sali.

3 KOMENTARA

  1. Gospodo, kako ste smeli da počnete sa snimanjem filma “Između” a da ne pitate “gospodara života i smrti Bora – Sosu”. Prvo, kako ste mogli početi sa snimanjem filma, tako značajnog za njega i za zemlju, bez Sosinog znanja i saznanja. Drugo, on je najpodesnija ličnost za glavnu, ponavljam za glavnu ulogu, kakvu sporednu, to je bruka za njega, a zatim i za mene. Navikao sam Sosu da gledam kao glavnog igrača svuda i svagda, rekao mi premijer. Ipak pozovite ga pu….pu… propašće vam film, da Bog da jezik on pregrizao!

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here