Poziv građanima za očitavanje brojila: Istaknite stanje na vidno mesto ili pošaljite elektronskom poštom

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlјe građana Elektroprivreda Srbije, moli sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju.

Elektroprivreda Srbije  će u toku vanrednog stanja uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući mere zaštite.

Kako bi se smanjila mogućnost kontakta EPS je uputio poziv svim kupcima da sami očitaju stanje brojila i da ga zajedno sa podatkom o stanju na brojilu i datumu očitavanja istaknu na vidno mesto na ulazu u svoje objekte.

U narednim danima potrošači sa područja grada Bora i Zaječara, ali i opština Kladovo, Negotin, Majdanpek, Boljevac, Knjaževac, Sokobanja, Svrljig i Žagubica koji pripadaju Distributivnom području Niš stanje brojila mogu da jave pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili  slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mail adresu [email protected].

EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

„Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije“, navodi se u saopštenju EPS.