Praznična čestitka predsednika opštine Bor

Predsednik opštine Bor, Nebojša Videnović, uputio je danas svim građanima Bora novogodišnju i božićnu čestitku.

Nebojša VidenovićČestitku prenosimo u celosti:

Poštovani građani,

2013. godina je treća godina koju zajedno dočekujemo. Nadam se da ste i Vi zadovoljni 2012. godinom kao i mi, jer smo učinili sve da kvalitet života u našoj opštini bude na zavidnom nivou i da na sadržajima mogu da nam pozavide mnogi veći gradovi.

Gosti koji nam dolaze u posetu bivaju impresionirani na samom ulasku u Bor modernim saobraćajnicama, rudarskim obeležjima koji su pečat borske opštine i svežim fasada zgrada. Obnovljeni hotel „Jezero“, zološki vrt, akva park, klizalište, skejt park, skijalište na Crnom Vrhu i razni kulturni sadržaji čine da naš Bor bude ono što je nekada bio, urban i moderan grad. Uporedo smo radili i na izgradnji i obnavljanju infrastrukturnih objekata mesnih zajednica kako i gradu, tako i u selima. Ovo sa ponosom ističem jer se za neke mesne zajednice i njihove građane nije imalo razumevanja u prethodnih dvadeset godina.

Razvojnim opštinskim budžetom u 2013. godini učinićemo još više. Kapitalne investicije u 2013. godini su obnavljanje osnovnih, srednjih škola, fiskulturnih sala i predškolskih ustanova, revitalizacija toplovodne i vodovodne mreže, gradske rasvete i izgradnja i revitalizacija saobraćajnica.

Dragi sugrađani, želim da Vam se zahvalim na ukazanom poverenju koje ćemo opravdati i u narednom periodu. Naka Vam novogodišnji i božićni praznici proteknu u miru i slozi u krugu porodice i prijatelja, a 2013. godina donese uspeh na ličnom i profesionalnom planu.

Neboša Videnović, predsednik opštine Bor