Predsednik opštine Bor odložio rušenje koša

2
92

Predsednik opštine Bor Živorad Petrović odložio je odluku komunalnog inspektora o uklanjanju koša na igralištu u naselju Sunce sve dok se u ovom naselju ne izgradi novo igralište sa koševima, saopšteno je na Fejsbuku.

zivorad-petrovic-2015-ng

Meštani naselja Sunce protestvovali su zbog rešenja o rušenju koša koji je sopstvenim sredstvima podignut još 1999. godine, trećeg dana NATO bombardovanja.

Koš se nalazi na parkingu, a mešani ovog naselja se žale da u blizini nema uređenog igrališta.

protest-kos-02

Ovim povodom oglasio se i predsenik opštine Bor Živorad Petrović koji je odložio odluku o rušenju dok se naselju ne izgradi igrališe sa koševima.

2 KOMENTARA

  1. E tolika igralista prazna u Boru , svi na fejsu ili u kaficima ili birou za zaposljavanje , a oni nasli bas taj jedan kosic da brane…
    A sto imaju zooloski ispred nosa i sto uspavljuju decu uz mirise i miomirise africke dzungle i azijske stepe i zvukove rike lavova i zavijanja vukova to nista a?Onda ako njima izgradite igraliste nama ostalima po jedan zooloski vrt u svakoj mz….

  2. Podrska g.Petrovicu sto je dao podrsku inicijativi i AKTIVNOM STAVU gradjana da kos ne bude srusen….Tako ISTO ce gradjani dati podrsku…AKTIVNU…g.Petrovicu i negovoj inicijativi ,jer je kao predsednik opstine Bor PRVONADLEZAN…da Bor dobije STATUS GRADA,jer je JEDINI grad u Srbiji koji NEMA taj status. A SVI Borani znaju KO je taj borski AUTORITET koji vec godinama…BLOKIRA OPSTINU… da pokrene i uradi sve neophodne formalne,prvno-proceduralne,radnje (koje su odavno uradili SVI DRUGI gradovi u Srbiji) kako bi Bor dobio status grada…I to tako stoji godinama….Napred g.Petrovicu….POKRENITE INICIJATIVU ,,STATUS GRADA ZA BOR,, i 99 pocenata Borana ce Vas podrzati u roku od 48h.. Proverite i videcete. VI STE PRVONADLEZNI za resenje ovog pitanja…Samo HRABRO…BORANI SU UZ,SA I IZA Vas.Ali NE MOGU biti ISPRED Vas.Vi ste na.celu opstine Bor. Zato krenite PRVI recite:,,Za mnom,,…I Bor ce biti Grad Bor u najkacem mogucem roku….Hrabrost je zarazna…kao i strah.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here