Protesti u Boru i Zaječaru povodom poskupljenja goriva?

1
3274

U petak, 8. juna, širom Srbije održaće se protesti povodom novog poskupljenja goriva. Protesti su najavljeni i u Boru i u Zaječaru, a pozivi vozačima na blokadu puteva šire se društvenim mrežama.

Novo poskupljenje goriva, gde će za litar benzina sada biti potrebno da se izdvoji 152, a za litar evrodizela čak 162 dinara, navelo je vozače širom Srbije da u petak, 8. juna od 17 časova blokiraju ulice gradova širom naše zemlje.

Kako saznajemo, protesti koji su inicirani uglavnom putem društvenih mreža, zakazani su i u Boru i Zaječaru, a vozači se pozivaju da u periodu od 17 do 18 časova u znak negodovanja zaustave svoj auto gde god da se nađu i time iskažu neslaganje sa novim cenama goriva.

1 KOMENTAR

  1. Sta protesti sta okupljanje .Nikad vise polovnjaka iz inostranstva nego ovih dana.Ne moze se vise bezbedno proci pesacki prelaz.Balavci u vozilima , svi se nesto q R che.Dokoni se vozikaju po celi dan jer su na reklami videli da se menekenke okrecu za kolima.Posast 20 veka .Isprani mozgovi i omogucavanje korporacijama da vladaju.
    Odjebite bre vise sa vasim koridorima i asfaltom auto industrijom i rokfeljerima.Ti isti su nam smestili Kosovo…jos 74 godine i niko nije smeo da se buni.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here