Prvomajska čestitka generalnog direktora Srbija Ziđin Majninga Jonga Čena

Čestitku generalnog direktora kpmpanije Srbija Ziđin Majning Jonga Čena prenosimo u celosti:

„Zaposlenima u kompaniji Srbija Ziđin Majning, građanima Bora kao i svim radnim ljudima u Srbiji, čestitam prvomajske praznike i želim da Međunarodni praznik rada, provedete u prazničnom duhu, dobrom raspoloženju i sa verom u bolju budućnost.

Praznik rada, kao simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, proklamuje zajedništvo, kolektivni duh. Naš tim sa 1.100 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi, glavna su pokretačka snaga Srbija Ziđin Majninga, a uspešno ostvarenje ciljeva, kontinuiran rast i razvoj našeg visokotehnološkog zelenog rudnika Čukaru Peki i sveukupni uspeh poslovanja naše kompanije, ostvaruje se zahvaljujući požrtvovanom radu svakog pojedinca i posvećenosti svih nas.

Rudarstvo je strateška privredna grana i glavni stub razvoja društva. Odgovorna profesija koja nosi rizik. Zato želim da istaknem, da su naši rudari, geolozi, floteri, mineri, bušači, ali i svi ostali zaposleni, hrabri, vredni i radni ljudi, koji požrtvovano i dostojanstveno obavljaju svoj posao.

Želim da istaknem da izuzetno cenim i poštujem vaš trud i rad i da će bezbednost, zdravlje na radu i viši standard svih zaposlenih uvek biti naši prioriteti. Ostaćemo posvećeni poštovanju prava radnika, unapređenju uslova rada i položaja zaposlenih, pružanjem jednakih mogućnosti za razvoj karijere i napredovanje, kako bi svako od vas mogao da ostvari i dostigne najbolju verziju sebe, otkrije svoje skrivene talente i snagu, svakodnevno se usavršava i stiče nova znanja, jer su napredak, rast i zadovoljstvo zaposlenih, garancija napretka kompanije, boljeg života vaših porodica, kao i razvoja Bora i cele Srbije.

Uveren sam da ce kompanija Srbija Ziđin Majning u narednim godinama biti sinonim najuspešnije rudarske kompanije u Srbiji, a naš Čukaru Peki, prvi visokotehnološki zeleni rudnik u Evropi, koji je postavio najviše bezbednosne i ekološke standarde.

U skladu sa opredeljenjem kompanije, „Rudarstvo za bolje drustvo“ i vrednošću da „Harmonija rađa bogatstvo“, nastavićemo zajedno da gradimo bolju budućnost i za naše zaposlene i za građane Bora, da kao društveno odgovorna kompanija doprinosimo razvoju grada, srpske privrede i ekonomije, jer su pozitivne promene, održivi zeleni razvoj i napredak naša najveća motivacija i nagrada.

U svoje lično i ime kompanije želim Vam srećan Međunarodni praznik rada i zćželim vam puno uspeha u profesionalnom razvoju. Srećno!”

Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Majning

Jong Čen