Repertoar bioskopa „Zvezda” od 15. do 20. juna

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ u periodu od 15. do 20. juna naći će se animirana avantura za decu „Elemental“, horor „Crni demon“ i animirani film „Fleš“.

„Elemental“ – 17 sati

Najmlađi gledaoci će u terminu od 17 časova moći da pogledaju animiranu avanturu „Elemental“.

U Elemental gradu, u čovekolikom obliku vatra, voda, zemlja i vazduh žive zajedno. Upoznajte Žišku, snažnu, brzu i vatrenu mladu ženu čije prijateljstvo sa Izvorom – zabavnim, živahnim i relaksiranim poput vode momkom dovodi u pitanje njena uverenja o svetu u kom živi.

„Crni demon“ – 19 sati

Ljubitelji horara od 19 sati moći će da pogledaju film „Crni demon“.

Džoš Lukas ima glavnu ulogu u ovom napetom horor trileru reditelja filma Rambo: Do zadnje kapi krvi.

Idiličan porodični odmor naftnog magnata Paula Sturgesa pretvara se u noćnu moru kada se iz dubina okeana pojavi ogroman megalodon poznat po imenu: Crni demon, koji je spreman da učini sve kako bi zaštitio svoju teritoriju. Nasukani i pod stalnim napadima, Paul i njegova porodica moraju nekako da pronađu način kako da se vrate na kopno pre nego što ih ponovno napadne u ovoj epskoj bitki između čoveka i prirode.

„Fleš“ – 21 sat

Na oni koji vole DC heroje na velikom platnu stiže poslastica u vidu animirane avanture „Fleš“, koju će borska publika moći da odgleda u projekciji koja počinje u 21 sat.

Omiljeni član Lige pravde, “The Flash” ovog leta dobija svoj prvi samostalni film, u režiji Endija Mišetija, sa Ezra Milerom koji će ponoviti svoju kultnu ulogu vodećeg “DC” heroja. Da nas očekuje prava letnja akcijska poslastica, dokazuje i činjenica da će u novom filmu veliku ulogu imati i po mnogima najbolji Betman svih vremena – Majkl Kiton.

Svetovi se sudaraju dok Bari Alen koristi svoje supermoći za putovanje kroz vreme kako bi promenio događaje iz svoje prošlosti. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barija zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod vratio pod pretnjom uništenja, a Bari nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć. Osim ako ne uspe da izmami sasvim drugačijeg Betmena iz penzije i spasi zarobljenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. Na kraju, Barijeva jedina nada da spasi svet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jeste trka s vlastitim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru?


Podsećamo da su ponedeljak i sreda neradni dani u bioskopu „Zvezda”, dok se ostalim danima projekcije održavaju redovno.

Cena ulaznice je 350 dinara, a svakog utorka je filmski dan u bioskopu i cena ulaznice je 300 dinara.

Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat. Brojevi telefoni za informacije su: 030/424-546 (od 8 do 14 sati) i 030/421-259 (od 16 do 21 sat).