Repertoar bioskopa “Zvezda” od 24. do 29. juna

Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ se od 24. do 29. juna nalaze filmovi „Luka“, „Uzvišenje“ i „Telohranitelj mafijaševe žene“.

„Luka“ – 17 časova

U terminu od 17 časova prikazivaće se sinhronizovana animirana porodična komedija „Luka„.

Sinopsis: Smešten u prelepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dečaku koji provodi nezaboravno leto ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka deli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog sveta skrivenim ispod površine vode.

Glasove u sinhronizaciji: Stribor Čolić, Petar Aničić, Darija Vračević, Uroš Jovčić, Vanja Milačić, Mihajlo Laptošević, Boda Ninković.

„Uzvišenje“ – 19 časova

Od 19 časova emitovaće se akciona avantura „Uzvišenje„.

Sinopsis: U pokušaju da spasi poslednjeg člana svoje porodice, Gutjuka, mladi Aboridžin udružuje se sa bivšim vojnikom snajperistom Trevisom u traganju za Bajvarom, najopasnijim ratnikom na teritoriji, njegovim rođakom.

Glavne uloge tumače: Simon Baker, Jacob Junior Nayinggul, Jack Thompson…

„Telohranitelj mafijaševe žene“ – 21 čas

Od 21 sata emitovaće se akciona komedija „Telohranitelj mafijaševe žene„.

Sinopsis: Još uvek bez dozvole i pod lupom, Brajsa na akciju prisiljava još nestabilnija Darijusova supruga, ozloglažena međunarodna prevarantkinja Sonja Kinkejd. Dok Brajsa do nervnog sloma dovode njegova dva najopasnija štićenika, trio se do guše upliće u globalnu zaveru i uskoro otkriva da su samo oni ti koji stoje između Evrope i totalnog haosa. U zabavnom i smrtonosnom zločinu pridružuju se Antonio Banderas kao moćni ludak željan osvete i Morgan Friman kao … pa, moraćete da pogledate film.

Glavne uloge tumače: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Antonio Banderas, Morgan Freeman…

Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a filmski dan u bioskopu „Zvezda“ je utorak, kada su cene niže i do 20 odsto.

Ponedeljkom i sredom nema projekcije filmova.

Napomena: U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba, broj slobodnih mesta u bioskopu „Zvezda“ redukovan je na 88 po projekciji. Svi posetioci su dužni da nose zaštitne maske i drže propisanu distancu za vreme boravka u bioskopu. Na ulazu u bioskop obavezno je merenje temperature svim posetiocima, dezinfekcija ruku i prolazak kroz dezo-barijeru.