Rudar parkirao džip u raskrsnici da bi stigao na vreme na posao

7
80

Rudar borske ”Jame”, ostavio je juče oko 15 časova nasred glavne ulice svoj džip koji se pokvario, kako bi na vreme stigao na posao i ušao u lift koji rudare spušta nekoliko stotina metara ispod zemlje.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Usred glavnog saobraćajnog špica u Boru vozači su, boreći se protiv snega koji je vejao bez prestanka, morali da savladaju i vozilo koje je bilo ostavljeno na raskrsnici kod Sportskog centra, dok je radnik ”Jame”, koji živi u selu u okolini Bora, taksijem otišao do svog radnog mesta.

Dok su policajci čekali vlasnika džipa da se pojavi, puštena je lažna dojava da je neko izvršio samoubistvo u džipu, zbog čega su se na licu mesta okupili i novinari.

Ubrzo je, međutim, razjašnjeno šta je pitanju, a protiv radnika RTB biće podneta prijava zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju. Imajući u vidu da je prosečna plata u RTB oko 70.000 dinara, većina posmatrača komentarisala je da bi postupila na isti način kao i radnik ”Jame”.

(Telegraf)

7 KOMENTARA

  1. Kako bre u 15h, a na svim slikama ovog dzipa mrkli mrak, dal’ ste toliko ekspeditivni pa je pao mrak dok ste stigli na lice mesta. Jos pride na sajtu “RTB Bor Grupa” dzip stoji u drugoj (levoj) traci kod lokomotive. Toliko su vam opsirne vesti i jednima i drugima da covek moze samo da nagadja sta se stvarno i kada i kako desilo..eee

  2. Pozdrav Mare, zamoli bi smo Vas da nam javite kada saznate nešto kako bi smo brže stigli na mesto događaja. Policija o ovakvim stvarima ne obaveštava javnost, a novinari su ljudi koji imaju svoje živote ne špartaju 24 sata dnevno kako bi “ulovili” neku vest.

    PS Ova fotografija je samo ilustracija, džip jeste bio parkiran sa leve strane kod lokomotive.

    Pozdrav!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime