Rukometašice Bora očekivano „pregazile“ Kraljevo

Borske rukometašice lako do pobede nad Kraljevom.

zrk-bor-pokrivanje

U okviru prvenstva, odigrana je i utakmica sedmog kola „Super B“ lige Srbije za žene, između ekipa ŽJRK „Bor RTB“ i ŽRK „Metalac“ iz Kraljeva.

Pred mnogobrojnom publikom, rukometašice Bora savladale su protivničku ekipu rezultatom 29:17 (13:9) i ostvarile šestu pobedu na ovom prvenstvu. Naše devojke nadjačale su ekipu iz Kraljeva u svakom pogledu, s obzirom da je gostujuća ekipa poslednja na tabeli i da je razlika u kvalitetu ekipa jako velika.

Relativno lako smo dobili Kraljevo i ono što je važno, i dalje smo ostali ekipa sa najmanjim brojem primljenih golova u ligi. Sa ovom ekipom, to je najbitnija stvar u ostvarivanju naših ciljeva. Što se odbrane tiče, potrebno je vreme za upoznavanje igračica. Iako želimo više u svakom napadu, u ovom trenutku je to ipak realna slika, rekao je Zoran Barbulović, trener ŽJRK „Bor RTB“.

Barbulović je dodao i da je naš tim trenutno daleko od Super lige, ali da jesu blizu vrha i da je druga pozicija na tabeli veoma značajna.

Utakmicu narednog kola „Super B“ lige naše rukometašice igraju u Prokuplju, a kako kažu u timu, Bor neće imati nimalo lak zadatak protiv te ekipe.