Rukometašice nerešeno sa Medicinarom [FOTO]

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba „Bor RTB“ osvojile su bod u prvoj utakmici 17. kola Super rukometne lige Srbije za žene, pošto su remizirale sa favorizavanom ekipom „Medicinara“ 29:29 (16:13).

Igračice borskog kluba odigrale su još jedan sjajan meč pred svojom publikom u kome ih je samo jedna lopta delila do velike pobede.

Boranke su tokom većeg dela meča imale kontrolu nad situacijom na terenu, ali su na kraju ipak dozvolile rivalkama da iz „grada bakra“ odnesu jedan bod.

Najveću prednost od 6 golova domaće igračice imale su u 42. minutu (24:18). To nije demoralisalo gošće iz Šapca koje se bude i do kraja meča dolaze do nerešenog rezultata.

U redovima borske ekipe u Sportskom centru, pred nešto više od 700 gledalaca, istakle su se Bojana Milić sa deset golova, Sara Stankovski sa sedam pogodaka i kapiten Aleksandra Mihajlović sa četiri gola.

S druge strane najefikasnija bila je Jovana Kostić sa osam pogodaka, šest puta se u listu srelaca upisala Slađana Prelević, a pet pogodata postila je Ivana Prijović.