Saša Vukadinović novi predsednik Opštine Bor

1
130

Odbornici “prekomponovane” vladajuće većine u Boru izabrali su danas Sašu Vukadinovića (SNS) za novog predsednika opštine, Nebojšu Videnovića (URS) za njegovog zamenika i 9 članova Opštinskog veća. Izabran je i Dobrica Đurić (SPS) na mesto predsednika Skupštine opštine Bor.

image

Na tajnom glasanju za Vukadinovića glasalo je 26, od 32 prisutna odbornika “prekomponovane” većine koju čine Srpska napredna stranka (SNS), Ujedinjeni regioni Srbije (URS) i Socijalistička partija Srbije (SPS).

Nebojša Videnović, koji je do sada obavljao funkciju predsednika Opštine, ostaće na vlasti kao zamenik predsednika.

Kako je ranije najavljeno, za predsednika Skupštine opštine Bor izabran je Dobrica Đurić koji je na toj funkciji zamenio stranačkog kolegu Dragana Žikića.

“Opštinku vladu” činiće 9 većnika – Nihad Mislimovski, Miljana Golubović, Ivan Radenković, Darko Dragijević, Aleksandar Micić, mr Slobodan Knežević, Mirko Đurić, Aleksandar Jakšić i Lidija Načić.1 KOMENTAR

  1. Sjasi kurta da uzjase murta…URS i SPS vise ni tenkovima neces moci da isteras iz opstinske vlasti,ti bi i sa samim djavolom napravili koaliciju samo da ostanu na vlasti!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime