Saška Milošević nova načelnica Gradske uprave Bor

Saška Milošević imenovana je za novu načelnicu Gradske uprave Bora. Ona je na ovoj poziciji nasledila Ljubinku Jelić, koja je ispunila uslov za penziju.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić uputio je novoj načenici dobrodošlicu i poželeo joj uspeh u obavljanju ove dužnosti.

„Sproveden je konkurs za izbor nove načelnice i od danas je to Saška Milošević diplomirana master pravnica sa velikim i bogatim iskustvom, koja je do skoro je vršila funkciju gradskog pravobranioca. Puno sreće u radu joj želim. Prvi zadatak koji smo joj dali je da Gradsku upravu još više otvori ka građanima i da preuzme sve korake kako bi se u što kraćem roku osavremenila uprava i ubrzao rad svih službi“, rekao je Milikić.

Zahvalivši se na ukazanom poverenju nova načelnica je istakla svoju posvećenost efikasnom i boljem organizovanju rada Gradske uprave. Takođe, izrazila je zahvalnost prethodnoj načelnici na odličnom radu koji je obavljala tokom svog mandata.

Foto: Grad Bor

„Ja bih se ovim putem zahvalila na ukazanom poverenju i trudiću se da u narednom periodu to poverenje i opravdam. Cilj je da što efikasnije i bolje organizujemo rad Gradske uprave, a ja bih se takođe zahvalila i prethodnoj načelnici na dosadašnjem radu i obavljanju posla koji je odlično radila. Nadam se da ću i ja bar deo toga moći da ostvarim“, izjavila je Milošević.