SDPS pružila podršku SNS-u na izborima i na republičkom i na lokalnom nivou

Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) pružila je podršku Srpskoj naprednoj stranci (SNS) na predstojećim izborima, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou, rečeno je danas na konferenciji za medije.

Predsednica Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije u Boru, Ana Milovanović Brkić kaže da nije nepoznanica da su Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska partija Srbije koalicioni partneri, te da sa zadovoljstvom daje potpunu podršku SNS-u i na lokalnom i na republičkom nivou.

„Volela bih da pozovem sve naše glasače da, prvenstveno izađu na izbore, a isto tako i da daju podršku listi Srpske napredne stranke na svim nivoima”, poručuje Milovanović Brkić.

Socijaldemokratska partija Srbije, prema rečima nosioca liste „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”, Vladimira Stankovića, predstavlja veoma značajnu podršku Srpskoj naprednoj stranci na predstojećim izborima.

„Čini nam veliko zadovoljstvo što danas dobijamo podršku SDPS-a, i gospodina Rasima Ljajića, kao i ljudi sa lokala. Oni su naši iskreni dugogodišnji koalicioni partneri i na najvišem nivou i na lokalu. Sa njima i sa još nekim koalicionim partnerima i njihovom podrškom, nadam se da ćemo imati najbolje rezultate. Rezultati su ti koji stoje iza nas iz prethodnih perioda i nadam se da ćemo tako nastaviti i imati još bolje rezultate”, ističe Stanković.

On je pozvao sve građane koji imaju tu mogućnost da ostvare svoje zakonsko pravo i izađu na izbore 3. aprila.