Stojičević: Gradonačelnici se takmiče, dok se Borani i Zaječarci leče u Nišu i Beogradu

Iz Grupe građana „Glasno za omladinu“ ocenili su da je u Srbiji „zavladala epidemija izgradnje fudbalskih stadiona, u vremenu kada su bolnice kao i lekari preko potrebni“.

Reagujući na informaciju da je država prenela na grad vlasništvo nad stadionom na kome igra Fudbalski klub „Bor 1919“ i da je u planu renoviranje ili izgradnja novog objekta, saopštenjem se oglasio Vladimir Stojičević, lider GG „Glasno za omladinu“.

„Nacionalni stadion građane Srbije koštaće 540 miliona eura. Garantujem da će ta cifra na kraju biti mnogo veća. Osim nacionalnog stadiona izgrađena su i tri lokalna stadiona. U Leskovcu 2,46 milijardi danara, u Zaječaru 3,38 i Loznici 3,6 milijardi dinara i sve se to finansira iz budžeta Srbije.

Čuli smo gradonačelnika Bora da će se i u Boru adaptirati i izgraditi novi stadion fudbalskog kluba Bor, gde su isplanirali sredsta u budžetu za 2024. godinu, ali gradonačelnik Bora stadion gradi iz budžeta grada

Očigledno je da se Milikić takmiči sa Ničićem. Ničić šoping mol, Milikić dva, Ničić stadion, Milikić dva, dok se građani Bora i Zaječara leče u Nišu i Beogradu i dok decu iz Bora, Zaječara i cele Srbije lečimo porukama. To je njihova „napredna“ Srbija koja lične interese stavlja ispred opštih“, poručio je Stojičević.