Supermarket Tekijanka proslavlja 2. rođendan u Boru!

Čini nam se da je veoma brzo proletelo vreme otkad nam je pre dve godine u grad došla kompanija Tekijanka, odnosno otkad se 17.septembra 2015. godine otvorila Nova tržnica i ponovo zasijala starim, nama Boranima, prepoznatljivim sjajem.

Za ove dve godine više od 25000 Borana postali su korisnici Tekijankine Tcard i Senior Tcard kartice, a oko 3000 Borana svakodnevno pazari baš u objektima Tekijanke i uživa popuste i akcijske cene koje omogućavaju dobru uštedu na mesečnom i godišnjem nivou.

Kompanija Tekijanka je u regionu postavila i veliku ulogu društveno-odgovorne kompanije, jer žiteljima opština u kojima posluje se uvek nađe u nevolji, podeli paketiće za Novu godinu, pakete za prve porodilje, zlatnik u crkvi kada se lomi božićna česnica, podrži sportske i druge manifestacije, učestvuje u životu penzionera i podržava njihove aktivnosti…, dakle jedna prava porodična kompanija koja živi život sa svojim potrošačima.

Prepoznatljivi po kvalitetu, ljubaznosti zaposlenih, vrhunskoj i brzoj usluzi, zaposleni u Tekijankinim supermarketima otvaraju vrata potrošačima i ovog vikenda, uz veliku rođendansku akciju koju možete videti na fotografijama u prilogu.

Cene važe u oba Tekijankina objekta u Boru, samo za korisnike Tcard kartica.

Srećan rođendan Tekijanki, najpovoljnijoj porodičnoj kupovini!