Sutra počinje Internacionalna majska konferencija na Borskom jezeru [NAJAVA]

1
404

Ovog vikenda održaće se 14. po redu Internacionalna majska konferencija o strategijskom menadžmentu (IMKSM2018) u organizaciji Odseka za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru.

Kao i prethodnih godina i na ovogodišnjoj Majskoj konferenciji gostujući predavači biće eminentni stručnjaci, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, a o uspešnosti i ovogodišnje konferencije već svedoči preko 150 prijavljenih radova i više od 200 istraživača.

Sutrašnji program ovog naučnog simpozijuma počinje u 9 časova, a otvoriće ga eminentni profesor Hesam Dehghani iz Irana, prof. Lela Ristić sa Univerziteta u Kragujevcu, prof. Petra Grošelj iz Slovenije i prof. Aleksandra Fedajev sa borskog fakulteta.

Paralelno sa konferencijom, i ove godine održaće se Studentski simpozijum o strategijskom menadžmentu, na kome će svoje radove prezentovati, pored studenata sa Tehničkog fakulteta u Boru, i studenti iz zemlje i inostranstva.

1 KOMENTAR

  1. Kako pompezno -internacionalnia konferencija o strategijskom menadzmentu-a kriza na sve strane menadzera koliko ti dusa zeli ali nemaju cime da upravljaju nema fabrika…

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here