Sutra počinje letnja sezona na bazenima [FOTO]

Sezona kupanja na bazenima borskog Sportskog centra počinje u petak, 14. juna, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Bazeni su renovirani i sve je spremno za prve kupače.

bazeni-2013-008

U ustanovi Sportski centar Bor su se potrudili da što bolje pripreme bazene za nastupajuću letnju sezonu. Tako će posetioce dočekati repariran veliki akvagan, dok je za najmlađe posetioce montiran novi tobogan dužine 3,5 metra (donacija Topionice i rafinacije RTB-a Bor). Kompletno su zamenjena gazišta oko velikog i malog bazena, kao i gazne površine na skakaonicama.

Dotrajale pločice su zamenjene, uređeni su toaleti i tuševi. Ceo prostor je okrečen i osvežen.

Kao i ranijih godina radiće bife gde će posetioci moći da kupe hranu i piće, a biće postavljeni i frižideri sa sladoledom.

bazeni-2013-020

Dnevna ulaznica na bazene ostala je nepromenjena i iznosi 100 dinara. Za one koji planiraju češći dolazak na bazene omogućena je kupovina mesečnih karata u iznosu od 1600 dinara.

Vukovcima, „Sportski centar Bor“ poklanja propusnice za besplatno korišćenje bazena.

U cenu ulaznice spada i korišćenje olimpijskog bazena, bazena za neplivače, velikog i malog akvagana, tuševa, svlačiona i ležaljki.

Na bazenima će i ove godine biti organizovani zanimljivi sadržaji koji se još drže u tajnosti. Pijave za školu plivanja su u toku, a biće organizovan i hidrobik.

O bezbednosti i zdravlju kupača brinuće spasioci i mobilni tim Zdravstvenog centra iz Bora, dok će kvalitet i ispravnost vode redovno kontrolisati Zavod za javno zdravlje iz Zaječara.

Radno vreme bazena je od 11 do 19 časova.

[nggallery id=11]