TEHNIČKI PROBLEMI: Otkazana premijera filma “Težina lanaca 3” Borisa Malagurskog

1
1093

Premijerna projekcija filma “Težina lanaca 3”, najavljena za sredu 12. februara u borskom bioskopu “Zvezda”, otkazana iz tehničkih razloga, saopštili su iz Centra za kulturu Bor.

Treći nastavak serijala “Težina lanaca” trebalo je da se u prvoj polovini ovog meseca nađe i pred borskom publikom.

Nažalost, premijera najavljena za 12. februar otkazana je iz tehničkih razloga, a u izjavi koju je Boris Malagurski dao, neće se odustati od projekcije u gradu bakra.

Inače, u svom novom filmu Boris se bavi aferama koje potresaju našu zemlju, načinima na koje političke interesne grupacije i korporacije ugrožavaju opstanak naše zemlje, aktuelnim problemima zagađenja, NATO bombardovanjem SRJ i mnogim drugim pitanjima koja niko ne sme da postavi.

Inače, kao specijalni gost na borskoj premijeri planirano je bilo da se pojavi i sam režiser Boris Malagurski, koji je, tom prilikom, najavio bio i kraće obraćanje publici.

“Želim da verujem da su u pitanju tehnički razlozi. Ne želim da se bavim insinuacijama na temu da je projekcija otkazana jer je bioskop u sastavu neke opštinske ustanove. Daćemo sve od sebe da nađemo način da ispunimo obećanje dato građanima Bora i Smedereva i da im omogućimo da pogledaju film”, istakao je Malagurski u odgovoru na pitanje našeg novinara.

Ipak, za sada nema najava o mogućem novom terminu prikazivanja ovog filma u borskom bioskopu “Zvezda”.

1 KOMENTAR

  1. Ja sam gledao i s vremena na vreme pogledam taj tip dokumentarca na netu tipa Majkl Mur ili Peter Dzosef(zaitgeist).Pa sam tako gledao i moram reci uzivao u prethodnim Tezina lanaca delovima.
    To vam dodje kao olaksanje da vidite da niste samo vi krivi sto lose zivite vec da ima sebicnih uticaja okoline i velikih mocnika.A opet mi smo ti koji daju moc prihvatanjem sistema.
    Ono sto ponekad fali Malagurskom su predlozi za resenje.Takvu ponudu ima Zaitgeist Duh vremena medjutim ispalo je da ljudi jednostavno ziveci svoje bezrepe sebicne zivote to odbijaju i nerazumeju.
    Nadam se da ce do projekcije ipak doci.Sa zadovoljstvom cu je pogledati.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime