TEHNIČKI PROBLEMI: Otkazana premijera filma „Težina lanaca 3“ Borisa Malagurskog

Premijerna projekcija filma „Težina lanaca 3“, najavljena za sredu 12. februara u borskom bioskopu „Zvezda“, otkazana iz tehničkih razloga, saopštili su iz Centra za kulturu Bor.

Treći nastavak serijala „Težina lanaca“ trebalo je da se u prvoj polovini ovog meseca nađe i pred borskom publikom.

Nažalost, premijera najavljena za 12. februar otkazana je iz tehničkih razloga, a u izjavi koju je Boris Malagurski dao, neće se odustati od projekcije u gradu bakra.

Inače, u svom novom filmu Boris se bavi aferama koje potresaju našu zemlju, načinima na koje političke interesne grupacije i korporacije ugrožavaju opstanak naše zemlje, aktuelnim problemima zagađenja, NATO bombardovanjem SRJ i mnogim drugim pitanjima koja niko ne sme da postavi.

Inače, kao specijalni gost na borskoj premijeri planirano je bilo da se pojavi i sam režiser Boris Malagurski, koji je, tom prilikom, najavio bio i kraće obraćanje publici.

„Želim da verujem da su u pitanju tehnički razlozi. Ne želim da se bavim insinuacijama na temu da je projekcija otkazana jer je bioskop u sastavu neke opštinske ustanove. Daćemo sve od sebe da nađemo način da ispunimo obećanje dato građanima Bora i Smedereva i da im omogućimo da pogledaju film“, istakao je Malagurski u odgovoru na pitanje našeg novinara.

Ipak, za sada nema najava o mogućem novom terminu prikazivanja ovog filma u borskom bioskopu „Zvezda“.