„Tekijanka“ otvorila market u Brestovcu

Kompanija „Tekijanka“ svečano je otvorila novu prodavnicu u centru Brestovca.

Maloprodajni objekat u Brestovcu je 28. po redu koji ovaj trgovinski lanac otvara, a četvrti u Boru.

Otvaranju novog marketa u Brestovcu prisustvovao je veliki broj kupaca koji će od sada u samom centru sela imati na raspolaganju dobro snabdevenu prodavnicu za obavljanje svakodnevnih nabavki po pristupačnim cenama, a dodatnu uštedu kupcima će osigurati redovne akcijske ponude.

Asortiman je prilagođen veličini objekta i lokalnim navikama kupaca, uz više nego dobru ponudu svežih pekarskih i delikatesnih proizvoda, kao i osnovnih životnih namirnica.

Ono po čemu je ova kompanija poznata je dosledno društveno odgovorno poslovanje. Povodom otvaranja novog maloprodajnog objekta učenicima prvog razreda Osnovne škole „Stanoje Miljković“ iz Brestovca, kao i onima u područnim odeljenima, „Tekijanka“ je donirala pribor potreban za početak školovanja, a školi lap-top računar.

„Društveno odgovorna aktivnost „Tekijanke“ usmerena ka našoj školi darivanjem jednog prenosnog računara i pribora koji je potreban deci za početak prvog obrazovnog ciklusa zaista znači. Od strane svih u našoj školi je prepoznat kao dobar gest i mislim da ćemo u narednom periodu umeti da im iskažemo zahvalnost“, kazao je Aleksandar Vlahović, direktor Oš „Stanoje Miljković“.

„Tekijanka“ je, inače, članica asocijacije „Domaćih trgovinskih lanaca“ (DTL) u čijim prodavnicama značajnu zastupljenost imaju proizvodi domaće proizvodnje sa najboljim odnosom cene i kvalitata.

Marketing menadžer „Tekijanke“ Andrijana Stojković istakla je da će kupci u Brestovcu moći da koriste povoljnosti prilikom kupovine koje imaju potrošači u drugim mestima gde posluje ova kompanija.

„Pozivamo sve meštane Brestovca da posete naš novi objekat, a mi ćemo dati sve od sebe da „Tekijanka“ postane njihovo omiljeno mesto za kupovinu“, kazala je Stojković.

Radno vreme prodavnice je od 7 do 21 sat, a nedeljom od 7 do 15 sati.