Tekijanka paketićima obradovala mnoge mališane

Kompanija DOO “Tekijanka” tradicionalno je i ove godine podelila preko 200 paketića u opštinama u kojima posluje.

U Boru su obradovali decu iz ŠOSO “Vidovdan”, Udruženja hranitelja “Vučica Martija” i decu koja se trenutno nalaze na dečijem odeljenju Opšte bolnice. Mališane je obišao Deda Mraz, a u deljenju paketića pomogle su mu Tekijankine dobre vile. Takođe su i ove godine obezbedili paketiće za decu iz mesne zajednice “Mladost”, Dedamrazijadu koju je organizovao ZOO vrt Bor, a slatkišima su pomogli i organizaciju Dana dobrote.

Tekijanka ni ove godine nije zaboravila na porodicu Kojić, kojima su omogućili kupovinu od 10000 dinara, kako bi pomogli da i njihova praznična trpeza bude bogatija.

“Cele godine se trudimo da činimo dobra dela i svakodnevno opravdamo naš epitet društveno-odgovorne firme, a novogodišnji praznici su prilika za posebnu završnicu, kada se trudimo da obradujemo mališane i donesemo još više praznične čarolije tamo gde je najviše potrebna”, rekla je Andrijana Stojković, marketing menadžer Tekijanke u Boru i ujedno čestitala svim građanima predstojeće praznike i pozvala ih da iskoriste fenomenalne popuste na više od 400 artikala u okviru specijalne novogodišnje akcije.