“Tekijanka” proslavila 29. rođendan [FOTO]

Kompanija „Tekijanka“ proslavila je svoju 29. godišnjicu postojanja i rada u svim svojim maloprodajnim objektima, ali i centralnom proslavom u „Tekijankinom“ marketu Nova tržnica u Boru.

Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

Od prve prodavnice u Tekiji koja je otvorena 25. februara 1990. godine, pre tačno 29 godina, ova kompanija izrasla je u jednu od vodećih trgovinskih kuća u regionu sa 25 objekata, skoro 500 zaposlenih i oko 15.000 potrošača koje uslužuje dnevno.

Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

„Svake godine svećice tradicionalno duvamo u Tekiji, odakle je sve i krenulo, a za centralno dešavanje odaberemo i jedan od velikih objekata. Ovog puta je to “Tekijanka Nova tržnica” u Boru“, istakla je Andrijana Stojković, marketing menadžer “Tekijanke”.

Foto: Ivan Mitrović (www.bor030.net)

U kompaniji „Tekijanka“, porodice Bolbotinović, poručuju da će se truditi da i u narednom periodu budu što bolji i u duhu pravih domaćina nastojati da im ponuda i usluga odgovaraju standardima, sa što boljim asortimanom robe i pristupačnim cenama.

U planu im je i proširenje, novim objektima i još boljom ponudom, a već za predstojeći vikend najavljuju i veliku rodjendansku akciju sa odličnim izborom proizvoda po nižim cenama.