TOP 5 manifestacija istočne Srbije: Glasaj za borske manifestacije

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, u okviru regionalne turističke web platforme Visit East Serbia, pokrenula je konkurs za TOP 5 manifestacija istočne Srbije u cilju promocije manifestacija kao turističkih potencijala. Među predlozima i borske manifestacije.

Među predlozima za TOP 5 manifestacija istočne Srbije, Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) našli su se i  Dani Brestovačke banje i Prvomajski uranak na Borskom jezeru.

Tu su i Gitarijada u Zaječaru, Dani Zorana Radmilovića, Etno festival u Kladovu, Molitva pod Midžorom u Knjaževcu, negotinski Mokranjčevi dani i druge manifestacije.

U Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije ističu da su manifestacije nastale na tradiciji kulturnog nasleđa u istočnoj Srbiji, a da je duh modernog vremena stvorio programe za novi milenijum.

„One povezuju ljude, čuvaju istoriju, neguju kulturu i osećaj identiteta. „Visit East Serbia” želi da sa budućim gostima podeli sve ono najbolje što naš region ima”, navode u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

RARIS vas poziva da za omiljene manifestacije glasate na Facebook stranici Visit East Serbia: https://web.facebook.com/visiteastserbia i navode da posetioce ove regionalne web platforme očekuju i lepe nagrade.