Treći “Lost & Found festival” od 20. do 22. jula u Brestovačkoj banji [VIDEO]

4
369

Treći po redu “Lost & Found festival” biće održan od 20. do 22. jula na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji.

Nakon uspešne realizacije prvog i drugog festivala, organizacija “Wave” nastavlja sa radom i priprema treće izdanje “Lost & Found“ festivala, koji će biti održan na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji, nadomak Bora.

“Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati prilike da uživaju u autentičnom muzičkom programu, izložbama, mural/grafiti kulturi i vatrenom performansu koji je sastavni deo ove manifestacije”, poručuju organizatori.

Iz organizacije “Wave” posebno ističu da posetioci mogu da očekuju visoke mere bezbednosti i standarde ovakvih festivala (prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda itd).

Lost & Found festival je jedinstvena kulturna manifestacija koja kroz autentični muzički program, umetnost i urbanu kulturu želi da probudi mlade u istočnoj Srbiji.

4 KOMENTARA

  1. Isto ti je to druže Marko. Samo što se ovo predstavlja kao umetnost, koju čovek prosečne inteligencije ne razume… Valjda nam nije dato?

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here