Trojka iz bloka – humanitarni turnir u Boru [NAJAVA]

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje u nedelju 29. avgusta na terenima sportskog centra „Bobana Momčilović Veličković“ (Park malih sportova) turnir u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ sa početkom u 18 časova.

Kotizacija za učešće na turniru je 200 dinara a sav prikupljeni novac biće namenjen izgradnji postrojenja za preradu voća i proizvodnju sokova na imanju manastira Gračanica.

Turnir „Trojka iz bloka“ podržaće i reper Boško Ćirković Škabo, jedan od članova popularnog rep sastava „Beogradski sindikat“.

Ovo je već treći turnir koji organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje na teritoriji našeg grada, a u prethodna dva turnira, u odbojci na pesku i pikadu, prikupljeno je više od 250 000 dinara koji su usmereni za različite humanitarne aktivnosti koje ova organizacija realizuje.

Osim turnira, prethodne godine organizacija „Srbi za Srbe“ bila je jedna od vodećih inicijatora za obnavljanje kuće porodice Živulović iz Bora gde je u ovoj akciji udružen veliki broj Borana i ova borska porodica dobila potpuni novi dom i kvalitetnije uslove života.