Turistička organizacija Bor pripremila atraktivan nastup za Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Turistička organizacija (TO) Bor učestvovaće na 41. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara. Objedinjena ponuda turističku ponuda Bora i okoline biće predstavljena na štandu Turističke organizacije u hali 4.

Turistički radnici iz grada poznatog po rudarstvu, ali i predivnoj prirodi koja ga okružuje, nastup na najvećem turističkom događaju u zemlji i jugoistočnoj Evropi iskoristiće da potencijalnim posetiocima na najbolji mogući način predstave šta se sve može videti, doživeti, ali i pojesti u ovom delu Srbije.

„Novina u predstavljanju Turističke organizacije Bor je Galerijska prezentacija uramljenih fotografija, dimenzija 88X 68 cm, sa najlepšim motivima  grada Bora, borskog jezera, Brestovačke banje, Lazareve pećine i Lazarevog kanjona, , Muzeja rudarstva i metalurgije,Park muzeja na otvorenom sa slikama Dampera i Rudara, Skijalište na Crnom vrhu, Sportski centar Bor, Dom kulture, planina Stol, seoski turizam i privatan smeštaj, tradicionalna jela našeg kraja, industrijski turizam ,slike iz naše privrede .Biće izložene ukupno 18 gotografija.  Fotografije su izrađene od kvalitetnog vodootpornog materijala, koje se kasnije mogu upotrebiti za izložbu na otvorenom prostoru“, kažu iz Turističke organizacije Bor.

Za ovogodišnji Sajam turizma pripremljen je novi katalog sa novinama u konceptu i novodobijenim statusom grada Bora.

“Novi katalog će biti primamljiviji, atraktivniji sa novim tekstovima čiji su podaci ažurirani sa trenutnim stanjem kapaciteta”, poričuju iz TO Bor.

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, pod sloganom “Leto je bliže nego što mislite”, od 21. do 24. februara 2019. godine u sedam hala Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, promovisaće se najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu i
izuzetno je privlačna za turiste zbog mogućnosti za provod i odmor tokom cele godine. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju.

Cena dnevne pojedinačna ulaznice na sajam je 400 dinara, grupne ulaznice se prodaju po ceni od 300 dinara. Parking po satu iznosi 200 dinara.