U Belom dvoru palo drvo na parkirana vozila: Srećom, bez povređenih

1
2406

Tri automobila su oštećena u borskoj ulici 3.oktobar, u Belom dvoru, kada je na njih palo drvo.

fotografija: Igor Nejkov, Facebook

Prema pričama očevidaca sve se dogodilo oko 16 časova kada je na parkirane automobile iznenada palo stablo.

Nikakvo nevreme ga, pritom, nije oborilo, već je to, najverovatnije učinila priroda. Pretpostavlja se da je stablo, dugačko oko desetak metara sa krošnjom, koje je čitavom svojom dužinom palo na vozila, bilo trulo.

Srećom, iako je u pitanju prometna ulica, niko nije bio povređen.

fotografija: Igor Nejkov, Facebook

Umesto očekivanog hlada, ovo drvo je načinilo štetu vlasnicima automobila, a najviše je stradao teget pežo, koji je i bio najbliži stablu. Osim što će morati da zameni prednje vetrobransko staklo, vlasnik ovog automobila će morati i da “prepegla” krov. Veću štetu na ostala dva vozila očigledno je sprečila olistala krošnja ovog stabla.

Na lice mesta su osim policije stigle i ekipe JKP “3.oktobar” koje su drvo isekle na komade i odnele.

1 KOMENTAR

  1. To je neodgovornost lokalnih vlasti i opstine, nedavno sam prijavio drvo za secu koje je suplje a mravi rade svoj poso i to se vidi, kad su gospoda izasla da vide drvo doneli su zakljucak da drvo nije za secu zato sto se razlistalo isto kao i ovo stablo tvrdeci da ne smeju da ga iseku vec ce navodno da ga lece. Kao dugogodisnji drvoseca znam da ce drvo da napravi stetu ali nesmem da ga isecem da sa zakonom nebih imao problema. Zato cuvam njihov izvestaj pa ako se desi nesto ili nedaj boze ubije nekoga da znam kako da reagujem. Samo se nadam da nikog ne ubije a odgovorni ce da zavrse karijeru na ovaj ili onaj nacin…

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here