U Boru održan tradicionalni novogodišnji koncert baletskog studija „Ballet House”

Na velikoj sceni Muzičke škole „Miodrag Vasiljević” u Boru održan je tradicionalni novogodišnji koncert baletskog studija „Balet haus” (Ballet House).

Pod vođstvom nastavnice Nikolete Bibić, oko sto mladih balerina i jedan šarmantni baletan predstavili su se borskoj publici izvođenjem preko dvadeset koreografija među kojima su mnoge već nagrađivane na državnim takmičenjima.

Prema rečima nastavnice Nikolete Bibić, prethodna tri meseca bila su veoma izazovna za sve u baletskom studiju „Balet haus”.

„Pored priprema za takmičenja bilo je potrebno osmisliti i novogodišnji koncert na kojem deca treba da se pokažu u najboljem svetlu i borskoj publici. Pokazatelj da smo napredovali i uspeli u tome su svakako nagrade osvojene na takmičenjima i ovacije borske publike, Najveća nagrada za nas i za roditelje naših polaznika su svakako sreća i široki osmesi na dečijim licima”, kaže Bibić.

Polaznici baletskog studija „Balet haus” ispratili su ovu godinu još jednim velikim uspehom. Prošlog vikenda učestvovali su na takmičenju u Požarevcu na kojem su ostvarili vrlo zapažene rezultate. Osvojivši sedam prvih nagrada i po jednu drugu i treću u različitim kategorijama, mlade nade borskog baleta stvorile su sebi najlepše uspomene.

 
Failed to get data. Error:
Quota exceeded for quota metric 'All requests' and limit 'All requests per day' of service 'photoslibrary.googleapis.com' for consumer 'project_number:203018090927'.