U Boru otvoren ekspres restoran „Migi“: Domaća gotova jela za svačiji ukus

Nedavno otvoren ekspres restoran gotovih jela „Migi“ u Boru nudi specijalitete domaće kuhinje koji će zadovoljiti i najprobirljivije gurmane.

Ovaj restoran je idealan izbor za sve one koji žele da uživaju u ukusnim obrocima, a nemaju vremena da ih sami pripreme.

„Migi“ u ponudi ima veliki izbor mrsnih i posnih gotovih jela, salati, toplih i hladnih predjela, kao i pecivo i lisnato testo.

„Naš cilj je da svakodnevno pružimo sveže i ukusne domaće obroke našim sugrađanima. Verujemo da je domaća kuhinja nešto što svi vole, i trudimo se da svaki obrok bude pripremljen sa puno pažnje i ljubavi“, poručuju iz restorana „Migi“.

Dostava je besplatna za sve narudžbine u iznosu većem od 1.000 dinara, što čini ovu opciju još privlačnijom za one koji žele da uživaju u kvalitetnoj hrani bez napuštanja svog doma.

Osim raznovrsnih obroka, novi „ekspres restoran“ se ističe i pristupačnim cenama koje će odgovarati svakom budžetu.

„Migi“ se nalazi na adresi Kralja Petra I A5, preko puta Osnovne škole Dušan Radović. Radno vreme je od 8 do 20 sati radnim danima i od 9 do 17 sati subotom.

Za sve dodatne informacije i narudžbine, pozovite broj telefona 0666088857 i uživajte u domaćim specijalitetima koje „Migi“ ima da ponudi.