U Boru otvoren koncept bar i restoran “Bistró 27”

Na samom ulazu u Bor iz pravca Zaječara nedavno je svečano otvoren koncept bar i restoran “Bistró 27”, mesto kakvo je nedostajalo našem gradu.

Ono što će svaki gost novog borskog restorana prvo zapaziti je enterijer koji je sa velikom pažnjom i puno ukusa uređen u modernom “industrijal” stilu, uz detalje koji u celi prostor unose prijatnu toplinu.

Vlasnici kažu da su punih godinu dana pripremali lokal kako bi on bio baš onakav kakvim su ga zamišljali.

Pored samog ambijenta koji je apsolutna novina u Boru, “Bistró 27” donosi do sada neviđenu organizaciju osoblja sačinjenog od profesionalnog tima počev od šefa kuhinje, preko vrhunskih kuvara, barmena, do konobara i šarmantne hostese.

Ponuda i kvalitet hrane spremljene po originalnim recepturama od najkvalitetnijih namirnica nabavljenih u zemljama porekla jela su nešto što, svakako, izdvaja ovaj restoran od konkurencije i čini ga jedinstvenim u ovom delu zemlje.

Pogled na bogat meni jasno stavlja do znanja da je osmišljen sa puno pažnje kako bi svako zadovoljio svoj gurmanski ukus.

Karta pića jednako je bogata, a izdvaju se kvalitetna vina koja će probuditi apetit i sva čula.

Ništa manje bitne informacije o “Bistrou 27” su da ima rampu za lak pristup korisnicima kolica, klimatizaciju i ventilaciju koji čine da duži boravak u lokalu bude apsolutno prijatan, a tu je i besplatan bežični internet i dostupne utičnice, pa se ovde bez problema mogu obavljati poslovi dok se uživa u premijum kafama sa raznim ukusima ili brendiranim čajevima.

Radno vreme je od 8 do 23 sata ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom, petkom je od 8 do 1 posle ponoći, subotom od 9 do 1, a nedeljom od 9 do 23 sata.

Adresa je Nade Dimić 23A, a broj telefona: 0612067719.