U Boru otvoreno novo mesto Tekijanka porodične kupovine

U Boru u ulici 3. oktobar otvoren je treći objekat trgovinskog lanca „Tekijanka”. Ovo je ujedno i 32. maloprodajni objekat kompanije „Tekijanka” koja svoja mesta za porodičnu kupovinu ima u šest gradova i opština u Srbiji.

Borani su vrlo brzo napravili gužvu na površini od oko 210 kvadratnih metara prodajnog prostora u novoj prodavnici Tekijanke u Boru.

U novom objektu zaposleno je 14 novih radnika iz Bora, a u ovom domaćem trgovinskom lancu zaposlenje je našlo 450 radnika u objektima na teritoriji šest opština i gradova u Srbiji.

Za trgovinski lanac „Tekijanka”, ističe PR kompanije Danijela Caranović, ovaj objekat je od velikog značaja jer su prethodna dva na lokacijama koje su udaljena od ovog dela grada, tako da ih, kaže ona, nisu svi Borani upoznali.

„Mislimo da, pored zdrave konkurencije, možemo da ponudimo zaista dobre cene za naše kupce, a svi znamo kako u ovom trenutuku moramo da budemo obazrivi s kućnim budžetom. Borani će imati dobru ponudu, kvalitetno, sveže meso, voće i povrće i mnogo akcijskih artikala”, naglašava Caranović.

Iz kompanije smatraju da zadovoljstvo zaposlenih utiče na to da i kupci budu zadovoljni i zato, kažu, mnogo ulažu u dobar odnos i saradnju sa zaposlenima. A o tome svedoče i radnici poput Vesne Milkovski koja je već punih šest godina zaposlena u ovom trgovinskom lancu.

„Prezadovoljna sam. Uslovi za rad su dobri, saradnja sa kolegama i gazdama je dobra. Porodična kupovina svima nama znači, a ovde ima dobrih akcija, uvek svežeg voća, povrća i ostalih prozvoda”, ističe Milkovski.

Da su kompaniji Tekijanka zaposleni veoma bitni, potvrdio je još jedan radnik koji je tu od otvaranja prve prodavnice u Boru Aleksandar Bijanić.

„Već šest godina sam ovde, a to znači da sam veoma zadovoljan njihovim poslovanjem. Usluga je uvek na nivou, proizvodi su kvalitetni, a ovaj novi objekat će biti podjednako dobro snabdeven kao i ostali”, kaže Bijanić.

Pre samog otvaranja, novi objekat je i osveštan.

Kako kažu iz kompanije „Tekijanka” u planu je otvaranje još novih prodajnih objekata, a naredne godine i otvaranje centralnog magacina u Zaječaru.