U četvrtak otvaranje novog Tekijanka marketa u Boru

Trgovinski lanac „Tekijanka“ otvara u četvrtak 1. decembra novi maloprodajni objekat u Boru.

Treći po redu Tekijanka market u Boru nalazi se u ulici 3. oktobra BB (kod „Belog dvora“) i prostire se na 210 kvadrata prodajne površine.

Posao je dobilo 14 Borana a iz kompanije poručuju da će kupcima uvek biti na raspolaganju 4.500 artikala, kao i veliki izbor svežeg mesa, voća i povrća.

Tekijanka je deo DTL – Domaći trgovački lanac, koji predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije. Kompanija Tekijanka postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu. Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u Istočnoj Srbiji jeste društveno-odgovorno poslovanje. Svake godine Tekijanka realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno-ugroženim kategorijama ljudi.

Povodom otvaranja novog marketa, Tekijanka je u utorak, 29. novembra, uručila jednu tonu namirnica Predškolskoj ustanovi Bambi, a u najavi je i saradnja sa drugim ustanovama u Boru, u narednom periodu.