U toku prijave za novogodišnji turnir u malom fudbalu

Novogodišnji turnir u malom fudbalu počinje 28. decembra. Prijave u toku!

zimski-turnir

Kao i svake godine, Asocijacija „Sport za sve“ Bor i lokalna samouprava organizuju novogodišnji turnir u malom fudbalu. Očekuje se rekordan broj učesnika, s obzirom da će se takmičenje održati u šest kategorija. Turnir će početi u ponedeljak, 28. decembra, do kada i traju prijave za učešće na ovom takmičenju.

Ove godine, turnir će se održati jubilarni deseti put i to u šest kategorija. Nastupiće cicibani, pioniri, kadeti, seniori i veterani, kao i dečaci 2005/6. godište koji su nova kategorija. Turnir će se održati u Sportskom centru, a počeće 28. decembra. Nadamo se da ćemo ovog puta oboriti rekord u broju ekipa, jer je mali fudbal u prosperitetu i veliko je interesovanje, a isto tako nadam se da ćemo sve to ispratiti navijački i da će takmičenje proći bez sportskih povreda, izjavio je ovim povodom Zoran Stojić, organizator turnira.  

Lokalna samouprava i ove godine učestvuje u organizaciji novogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

Što se tiče nagrada i same organizacije, nadam se da će biti mnogo bolje nego prethodnih godina, s obzirom da su bolje i same nagrade. U seniorskoj kategoriji nagrade će biti novčane, a u mlađim kategorijama robne. Takođe, biraće se najbolji golman, strelac i igrač i za njih će biti pripremljene prigodne nagrade. Tako da će svi oni koji budu učesnici ovog turnira biti adekvatno nagrađeni, ukoliko postignu neki uspeh. Nadamo se velikom odazivu i tome da ovaj turnir bude masovniji nego proteklih godina, rekao je Marko Nikolovski, član Opštinskog veća zadužen za sport. 

Prijavu ekipe, kotizaciju i uplatu moguće je izvršiti svakog dana do početka turnira, od 14 do 20 časova u Sportskom centru u Boru.