U utorak u Boru manifestacija „Ulica dečijeg osmeha“

Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“ organizuje u utorak, 24. decembra tradicionalnu manifestaciju „Ulica dečijeg osmeha“.

Manifestacija će kao i prethodnih godina biti održana u centralnoj gradskoj ulici Moše Pijade, kod Doma kulture od 12 sati.

„Ova, deveta po redu manifestacija, okuplja veliki broj dece, kako predškolskog tako i školskog uzrasta. Njihova kreativnost i maštovitost u izradi radova privlači i veliku pažnju naših sugrađana, jer su svi radovi izloženi na štandovima u glavnoj ulici u Boru i imaju prodajni karakter“, kažu iz Centra za kulturu.

Po tradiciji, organizovan je konkurs sa temom „Čari novogodišnje noći“, a dodela nagrada autorima najboljih radovi biće od 13 časova.

U nastavku novogodišnjeg dečijeg programa od 19 sati u Muzičkoj školi biće odigrana predstava „Miki Maus i novogodišnji haos“.

„Ova muzička komedija namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 3. do 12.godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i maskama, sa sedam likova uz originalne songove i muziku“, poručuju iz Centra za kulturu.

Cena ulaznice je 150 dinara.