Ubedljiva pobeda SNS-a na lokalnim izborima u Boru, “iznad crte” još 5 liste

8
72

Prema konačnim, ali nezvaničnim rezultatima iz Opštinske izborne komisije na lokalnim izborima u Boru koalicija Srpske napredne stranke i Nove Srbije osvojila je 49,84 odsto glasova. Odbornike u Skupštini opštine Bor imaće i koalicije oko SPS-a i DSS-VNS, kao i URS, DS i koalicija NDS-ZZS.

izbori-2014-raspodela-mandata

Na osnovu 100 odsto obrađenih biračkih mesta na lokalnim izborima u Boru lista Aleksandar Vučić – Budućnost u koju verujem: Srpska napredna stranka – Nova Srbija osvojila je 49,84 odsto glasova, odnosno 22 mandata u parlamentu Skupštine opštine Bor. Listi koju predvodi SNS poverenje je dalo 13.226 Borana.

Koalicija Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvena Srbija osvojila je 3.963 (14,93 %) glasova i 6 odborničkih mesta.

Treći rezultat ostvarila je kolicija Demokratska stranka – Vlaška narodna stranka – Iskreno za Bor. Za ovu koaliciju glasalo je 1.519 glasača (5,72 odsto) što donosi 2 odbornička mandata.

U lokalnom parlamentu po dva predstavnika imaće će i URS sa koji je dobio 1.471 glasova (5,54%), Demokratska stranka za koju je glasao 1.361 birač (5,13%) i koalicija Nove demokratske stranke i Zajedno za Srbiju sa 1.354 glasova (5,10 %).

Ispod cenzusa su Dveri (3,40 %), LDP (3,17%), GG “Pokret za novo doba” (1,68 %), SRS (1,30 %) i GG Klime Bitkoski (0.55%).

Na lokalnim izborima u Boru glasalo 26.538 glasača, odnosno 58,89 odsto od ukupno upisanih 45.005 Borana sa pravom glasa.8 KOMENTARA

  1. Gradjani BORA rekli svoje i to je i ZAKON I AMIN. Naravno bilo bi potpuno trgikomicno sakriti se posle dosta toga vec napisanog…i ne reci i potpisati ono sto SVI BORANI VEC I SAMI ZNAJU,samo nikako da NEKO to i javno kaze, a kamo li, i da to i potpise… U Boru ,koji nije grad,jer nema status grada,pobedili su integritet,popularnost, harizma,autoritet…g.Aleksandra Vucica…. A ne nekakvi kvazi- lideri lokalnog SNS……A POSEBNO I NAJMANJE OD SVIH NJIH preletaci koji su clanovi pobednickog SNS poslednjih 15 SEKUNDI…… Dakle oni koji su prethodno i godinama unazad preletali iz jedno deset do petnaest partija i koalicija u druge….DAKLE BAS ONI KOJI od sinoc PADAJU U TRAGIKOMICNE ,PRIMITIVNE,ALKOHOLNE I LAZNE TRANSOVE OD USHICENJA I EUFORIJE ZBOG POBEDE ,,NJIHOVE STRANKE,,…. KOJOJ SE ZAKLINJU NA VERNOST I ODANOST DO GROBA…Naravno ,mi svi znamo da taj prethodno spomenuti groB naravno NIJE njihov grob…vec grob stranke koju ce sahraniti ako im bude verovala…Kao sto su sahranili vec mnoge stranke pre nje….A poslednja je URS…laka mu zemlja. Naravno da neki PRAVI borski SNS…… jer tamosnji preletaci i ponizni borski mocnici-poltroni su u ovoj temi nebitni posto oni ,kao sto svi znamo, i nemaju drugu stranku osim sopstvenog interesa…..u buducnosti moze izgraditi neki svoj integritet i ugled i i prestati da ISKLJUCIVO PARAZITIRA NA UGLEDU I AUTORITETU g.ALEKSANDRA VUCICA…….ISTOVREMENO GA LOKALNO URUSAVAJUCI KOD GRADJANA BORA….. sto naravno ne predstavlja bas nikakav problem za lokalne parazite….niti je to problem nas koji gledamo tu dvadeset puta vec vidjenu reprizu…Vec je to problem samog vlasnika intgriteta i autoritete i posebno i pe svega stranke na cijem je celu…. Taj NOVI,SADA NEPOSTOJECI I BUDUCI SOPSTVENI INTEGRITET BORSKI SNS MOZE IZGRADITI SAMO AKO PRED LICEM GRADJANA BORA ZATRAZI ONO STO JE ZA BOR I DALEKO,DALEKO NAJVAZNIJE PRVO…STATUS GRADA ZA BOR. DRUGO….TRANSEVROPSKI SAOBRACAJNI KORIDOR PORED BORA TRECE…..ODGOVOR NA PITANJE NA KOJI CEKAJU GADJANI CELE SRBIJE… DA LI SU OGROMNA FINANSIJSKA SREDSTVA KOJA JE REPUBLIKA SRBIJA VEC DALA ZA RTB BOR UPOTREBLJENA FINANSIJSKI ODGOVORNO I NA ZAKONIT NACIN ILI NISU, VEC JE I TU DOSLO DO OGROMNE KORUPCIJE I ORGANIZOVANOG KRIMINALA. Tek kada borski SNS jasno,odlucno i nedvosmisleno bude zahtevao sve OVE TRI stvari IZGRADICE SOPSTVENI INTEGRITET KOJI DANAS NEMA. Prestace da iskljucivo parazitira na ugledu lidera SNS. I prestace da bude samo LOKALNA SNS IKEBANA OKO VECNOG RONALDINJA…KAO STO SU TO VEC MNOGO PUTA BILE VEC ODAVNO UVELE SPS,JUL,DS,URS…. i sve ostale ikebane lokalnog borskog Brazilca….Ostaje nam da svi vidimo sta je izbor OD SINOC NEPOTREBNO EUFORICNOG BORSKOG SNS

  2. Gosopodja je u pravu,komentari nisu po visedeceniJskim, strogo kontrolisanim borksim pravilima….PA BOLE ROBOTIZOVANE…vec su po pravilima slobodnih demokratskih DRZAVA,GRADOVA I GRADJANA…Najbolje je da da zaboravi sve sto je procitala i vrati se svojoj literaturi KIM IL SUNGA,KIM DZONG ILA,CAUSESKA I NAROCITO DOMACIH AUTORAIZ ISTOG KORPUSA….I neka se sasvim se opusteno opusti jer CE I SVI DRUGI BORANI I OSTALI ZABORAVITI SVE PROCITANO pa i nema nikakve potrebe da npisano bude ponovo pisano….Gospodja je inace sasvim jasno izrazila svoj STAV o trazenju statusa grada za B…AKO GA SLUCAJNO NEMA NEKA ODE ZA SVOJ STAV TAMO GDE SU JOJ DALI I OVAJ KOJI CITAMO ,PA CE GA DOBITI KAO I UVEK DO SADA…..Ali da isposrostujemo damu….od sada komentari samo o kulturi,sportu i SAMO ponekad o SLOBODI MEDI NAUCIMJA…KOJI SU CETVRTI STUB DEMOKRATIJE …ZA PRETHODNA TRI NEMAM VREMENA da naucim gospodju, pa molim da ih joj to RONALDINJO napise,jer ima gospodino ime …a ona je to zasluzila…DAKLE…. OD SADA ZBOGOM POLITIKO…. SAMO SPORT I RAZONODA

  3. Izvinjenje svima i gospodji Cenzuri zbog slovnih gresaka …guzva je u tramvaju…. pa se ne moze procitati da su CETVRTI STUB DEMOKRATIJE….slobodni mediji…..Pozdrav i vidimo se u sportu i kulturi..

  4. Glasam za slobodu govora i medija. Svaka pobeda je relativna, ali ja bih da vidim sve pobednike kako trče počasni krug u našoj opštini Bor-izvinjavam se, ali to moram da naglasnim jer tako elitni a mali,za nekog privlačan i važan, a za nekoga mizeran, Bor ostade opština. Ako sei dalje broje glasovi i sabiraju pobednicima, onda dodajte i moje glasove za javni red i mir i i bezbednost stanovnika,za zakonitost,za postavljanje komunalnih i svsih ostalih inspektora na svoja radna mesta sa obavezom vršenja svojih dužnosti, vraćanje borske deece u Bor a ne stalni odliv u druge opštine i gradove, za postavljanje pravih i poštenih na mesta koja podrazumevaju vođenje obrazovanja,zdravstva,javnih preduzeća,policije…Dajem sve postojeće i nepostojeće glasove u prilog navedenom,ali i svemu ostalom što meni i svima nama treba za normalan i miran život u Boru. Možete li mi,pobednici,to obezbediti?!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime