UG „Borci za Bor” donirali klima uređaj dečjem odeljenju borske bolnice

Udruženje građana „Borci za Bor”, nakon što je prošle nedelje doniralo klima uređaj za porođajni blok Opšte bolnice u Boru, ovog puta obezbedilo je klimu za dečje odeljenje.

Donacije Opštoj bolnici u Boru su, kaže pomoćnik direktora Opšte bolnice Bor za medicinska pitanja, dr Vladimir Sulić, preko potrebne.

„Ispred Opšte bolnice Bor, zahvalio bih se Udruženju građana i humanitarnoj organizaciji ”Borci za Bor” i na donaciji dva klima uređaja. Zahvaljujem se svim dobrim ljudima na donacijama i što ih više bude, bolnica će bolje funkcionisati. Mnogo nam znači pomoć lokalne samouprave i humanitarnih organizacija”, ističe dr Sulić.

Lider Udruženja građana „Borci za Bor”, Dalibor Jović, kaže da ulaskom u politiku nisu zaboravili svoje ciljeve.

„Kao Udruženje građana „Borci za Bor” ponovo smo u akciji i doniramo klima uređaj za dečje odeljenje Opšte bolnice u Boru koja je preko potrebna tokom ovih toplih dana. Najavio bih jednu vrstu humanitarne pomoći za ušno odeljenjenje. Takođe, pozvao bih sve humanitarne organizacije i udruženja koja su u mogućnosti, da pomognu Opštoj bolnici u Boru i Domu zdravlja. Zahvaljujem se svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji”, naglašava Jović.