Uhapšeni zbog zlostavljanja i mučenja više muškaraca u okolini Bora

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. M. (21) i V.NJ. (44) obojica iz okoline Boljevca koji se terete da su zlostavljali i mučili trojicu muškaraca u okolini Bora.

 

M. M. i V.NJ. su, kako se sumnja, noćas benzinskoj stanici na Selištu najpre prišli muškarcu starom 21 godinu koji je sedeo u svom autu, izvukli ga i tukli, a potom ga ubacili u gepek njihovog vozila, odvezli par kilometara dalje i ponovo ga tukli, nakon čega je on uspeo da pobegne.

M.M. se zatim vratio na benzinsku pumpu na Selištu i fizički napao radnika pumpe, a onda je otišao u jedno selo u okolini Bora, ušao u kuću dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca i dok je ovaj spavao napao ga udarajući ga motkom po glavi, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Boru. Ni to mu nije bilo dosta već je oštećenom razbio staklo na automobilu, koji je bio parkiran u dvorištu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu kojom se terete da su , izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.